După ce Petrolul a trecut şi de Astra, în campionat, arătând că se poate “regenera” rapid, după un eşec precum acela de la Swansea, este rândul suporterilor să arate că pot susţine necondiţionat echipa, aşa cum au făcut-o până acum.

În acest sens, suporterii ploieşteni au demarat acţiunea “Noi credem că se poate”, prin care încearcă să promoveze ideea că au încredere în şansele echipei de a răsturna rezultatul catastrofal din tur. Reacţia fanilor a fost generată şi de convingerea antrenorului petrolist, Cosmin Contra, el afirmând, încă de la finalul partidei din Ţara Galilor, că este genul de om care crede în miracole. Mai mult, după succesul de la Giurgiu, de ieri, şi unii dintre jucătorii Petrolului au marşat la această idée, care sfidează realitatea fotbalistică, dar care are darul de a crea o emulaţie fantastică în oraş înaintea partidei cu Swansea.

Petrolul va juca împotriva lui Swansea, în returul play-off-ului Europa League, joi, 29 august, de la ora 20.30, pe stadionul Ilie Oană.