Bilanţul foarte bun al ultimelor şase etape (cinci victorii şi o înfrângere) le asigură handbalistelor de la CSM Ploieşti liniştea necesară abordării partidei cu Neptun Constanţa în condiţii optime.

Pentru antrenorul Goran Kurtes revenirea la Constanţa are un puternic impact emoţional. Aici, fratele său, Zoran, decedat în mai 2010, a făcut istorie cu băieţii de la HCM.

„Este un meci deosebit pentru mine, dar nu neapărat pentru că am antrenat acolo, ci din cauza acelui trist eveniment legat de fratele meu. Sunt optimist şi puţin emoţionat înaintea acestei partide, în care vom întâlni o echipă bună, care îmbină tinereţea unor jucătoare cu experienţa altora, dar în care vom juca numai la victorie. Nu e uşor de câştigat la Constanţa, care se bazează mult pe meciurile de pe teren propriu, dar am încredere în jucătoarele mele că vor face un meci bun şi un rezultat pe măsură”, a declarat tehnicianul, conform csmploiesti.ro.

Gruparea ploieşteană pleacă la Constanţa fără probleme majore de lot.

Partida dintre Neptun Constanţa şi CSM Ploieşti este programată duminică, de la ora 12.00, şi va fi arbitrată de Diana Florescu (Argeş) şi Anamaria Stoia (Bucureşti). Ca observator a fost delegat bucureşteanul Niculae Stoian.