După tot tam-tam-ul făcut la meciul ASA Târgu Mureş – Steaua, reacţiile oamenilor de fotbal din ţară se ţin lanţ. Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a luat foc şi a adus în atenţie lucruri pe care mai toată lumea din fotbalul românesc la cunoaşte, dar se fereşte să le spună.

”Am văzut că domnul Duckadam a început să dea în noi. Nu vreau să-i aduc aminte ce a fost anul trecut. Galaţi, Piatra Neamţ, unde la Popadiuc era să-i rupă Latovlevici capul, dar nu s-a dat penalty. La Mediaş nu mai vorbesc, la Corona Braşov 11 metri la 1-1.

Să-şi vadă de treabă Steaua şi să ne lase pe noi în pace că avem noi problemele noastre. Să ne vedem fiecare de echipa noastră. Eu sau alţi antrenori n-am zis nimic anul trecut când a câştigat Steaua campionatul cu 17 puncte din greşeli de arbitraj. Să-şi vadă de treaba lor…

Hai să ne vedem lungul nasului şi să tăcem. E o problemă în România: când Steaua pierde a jucat Steaua rău. Trebuie să vedem că Târgu Mureşul a avut 6-7 ocazii. Atunci să-i lăsăm pe cei de la Steaua să joace singuri în campionat şi celelalte echipe să ne retragem ca să câştige iar campionatul”, a declarat Miriuţă pentru Digisport.

Dincolo de faptul că Miriuţă are dreptate în ceea ce priveşte Steaua, antrenorul CFR –ului a uitat să spună şi câte puncte a luat echipa lui, în acest an, ajutată de arbitraje!