Gigi Mulţescu face el ce face şi îşi conturează, treptat, porecla de Cănuţă -  om sucit! A debutat furtunos la Petrolul, spunând că echipa nu e pregătită fizic, pentru ca, apoi, să nuanţeze şi să spună că există doar unele carenţe de ordin fizic; a spus că unii fotbalişti din lotul Petrolului sunt sub nivelul Diviziei A şi că va propune conducerii renunţarea la ei, apoi a declarat că nu pleacă nimeni până la iarnă; a spus, imediat după meciul amical cu Viitorul, de acum patru zile, că Haddad nu l-a convins şi că nu va rămâne la echipă, pentru ca acum să revină şi să-l menţină la Ploieşti.

Ne hotărâm şi noi?

Ori sunt buni, ori nu sunt, ori v-a convins Haddad, ori nu v-a convins!

Sigur, în condiţiile în care perspectiva unor terenuri grele în România, în următoarea perioadă şi problemele care pot apărea cu accidentările şi cu suspendarile sunt argumente pentru a completa lotul.

Shay Haddad nu este un puşti, are 27 de ani şi peste 100 de meciuri jucate în prima ligă din Israel. Poate juca mijlocaş dreapta, dar şi la închidere. Poate fi necesar Petrolului şi, probabil, de aceea va fi menţinut în lot. Dar, ca antrenor principal, de ce te apuci să dai verdicte după un meci amical, mai ales că puteai foarte bine să amâni un răspuns în privinţa lui?