Confruntarea dintre Fortuna Poiana Câmpina şi Dinamo Bucureşti a fost una interesantă din punct de vedere fotbalistic, prahovenii demonstrând că pot pune probleme echipelor mari. Câmpinenii au reuşit să impresioneze şi la capitolul...frumuseţe. Noul medic al echipei Fortuna, Carmen Neagu Morariu, fostă arbitru asistent FIFA, a cam făcut să le crească tensiunea dinamoviştilor. Morariu a fost comparată de spectatorii prezenţi pe “Ilie Oană” cu celebra doctoriţă a celor de la Chealsea, Eva Caneiro.

Născută pe 29 februarie 1984, Carmen Neagu Morariu este absolventă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea, localitatea ei de domiciliu, şi este medic rezident Institutul Naţional de Medicină Sportivă Bucureşti.
A fost arbitru asistent FIFA până în anul 2012, când  s-a retras, în acest ultim an arbitrând patru jocuri internaţionale, inclusiv un sfert de finală al Womens Champions League, Malmo FF - Frankfurt 1-0, pe 15 martie 2012.

La primul său meci ca medic al Fortunei, Carmen Neagu Morariu a avut mult de furcă, fiind nevoită să intervină de mai multe ori în teren. Sprinturile sale elegante au atras imediat atenţia spectatorilor, care au aplaudat fiecare intrare pe teren a fostului arbitru asistent FIFA.

Carmen Neagu Morariu s-a căsătorit în această vară, iar naş de cununie i-a fost fostul arbitru Sorin Corpodean.

FOTO: Facebook

Sursa. Sportnews.ro si http://sportcampina.blogspot.ro