Petrolul l-ar putea imprumuta pe Hoban, până la sfarsitul sezonului, la Hapoel Beer Sheva, echipă din Israel. 

Discuţiile dintre cele două părţi s-au purtat prin intermediul impresarului lui Toto Tamuz, impresar care a încercat să-l ducă şi pe Romario la Beer Sheva. Brazilianul a nu trecut însă de vizita medicală, iar tranzacţia nu a mai avut loc. Agentul lui Tamuz le-a spus israelienilor că toţi jucătorii de la Petrolul sunt de vânzare, formaţia din Beer Sheva fiind una extrem de potentă din punct de vedere financiar.

Hapoel Beer Sheva a terminat sezonul trecut pe locul secund în campionatul din Israel, la şapte puncte în spatele campioanei Maccabi Tel Aviv. Beer Sheva a câştigat de două ori campionatul, ultima dată în 1976 şi o dată Cupa Israelului (1997).

Ovidiu Hoban a fost exclus din lotul Petrolului pentru meciul cu CFR Cluj, conducătorii clubului de pe ”Ilie Oană” luând această decizie în urma unei neînţelegeri care a venit la finalul returului play-off-ului Europa League cu Dinamo Zagreb, meci pierdut de Petrolul cu 2-1.

A fost, însă, picătura care a umplut paharul. Mijlocaşul care a venit la Petrolul de la Universitatea Cluj în 2012 şi-a dorit să plece de pe ”Ilie Oană” de mai bine de un an, făcând presiuni în acest sens atât în iarna trecută, cât şi în cantonamentul din această vară, desfăşurat în Slovenia, când Hoban a avut o ofertă de la Qabala, echipa azeră antrenată de Dorinel Munteanu. Pedeapsa decisă de conducerea Petrolului a fost neconvocarea pentru disputa cu CFR Cluj.

sursa: prosport