Lupii nu au absolut nimic de pierdut din returul playoff-ului din Europa League cu Dinamo Zagreb. Mai ales după scorul nedrept din tur. Dimpotrivă, băieţii lui Lucescu au doar de câştigat din acest meci! Indiferent de ceea ce se va întâmpla diseară pe Maksimir, din Zagreb, Petrolul rămâne principalul brand al Ploieştiului. Iar gândul acesta poate fi motivant pentru fotbaliştii Petrolului. Fără Geraldo, suspendat, şi, foarte probabil, fără Pecanha şi Fanchone, Petrolul joacă la Zagreb pentru onoare, cu şanse mai mari, şi pentru calificare, cu şanse mai mici!

Dar existente. Şi, atât timp cât ele există, datoria de a te agăţa de ele obligă. În primul rând la un joc bun, apoi la un rezultat pe măsură.

Cu probleme de lot, e clar că ploieştenii vor avea o defensivă improvizată. Dar vor avea şi un cvartet de forţă în atac, capabil să marcheze în orice meci, şi nu doar un gol! Asta dacă Albin, Mutu, Teixeira şi Tamuz vor fi cu toţii în teren din primul minut.

Dacă Petrolul va conduce la pauză, indiferent de scor, având şi suportul galeriei, care va domina fondul sonor în absenţa celor de la BBB, poate să încerce şi calificarea. Mai ales după ce am văzut ce poate Aalborg (eliminată cu scorul de 5-1 de Apoel Nicosia) , echipa care a eliminat-o pe Dinamo, chiar pe Maksimir.

Şi, petroliştii nu trebuie să uite că un oraş care a crezut că se poate după 1-5 cu Swansea va fi alături de ei, pentru a întoarce ”doar” un 1-3!