Pauza meciului de aseară, dintre FC Braşov şi Petrolul, a prilejuit oficialilor braşoveni, prin „neobositul” Constantin Zotta, timpul necesar să conteste folosirea de către petrolişti a portarului Pecanha. Braşovenii solicită ca meciul să fie câştigat de ei cu 3-0, considerând că apărătorul buturilor petroliste nu avea drept de joc, fiind în stare de suspendare.

Totul a plecat de la faptul că în penultima etapă a sezonului trecut, Pecanha a primit cartonaş roşu contra Stelei şi a fost suspendat pentru două meciuri. Cei de la Petrolul au considerat că Pecanha a ispăşit suspendarea în urma ultimului meci din sezonul trecut şi al celui din optimile Cupei Ligii. Echipa lui Răzvan Lucescu l-a lăsat în afară lotului şi pe N'Koyi, cel care a primit cartonaş roşu în Cupa Ligii. Braşovenii consideră însă că jocul din Cupa Ligii nu avea caracter oficial, competiţia nefiind catalogată ca atare de către LFP!

În direct la LookTv, Răzvan Lucescu a fost ferm şi a declarat: "Cum puteţi pune problema aşa? E o altă competiţie, avem şi confirmarea de la Ligă, nu se schimbă regulamentul aşa, peste noapte. Pecanha avea drept de joc, oficialii au verificat la Ligă. Terminaţi cu astfel de discuţii!".

În acelaşi timp, managerul sportiv al clubului Petrolul, Marius Nicolae, a declarat că situaţia lui Pecanha a fost verificată la LPF înaintea jocului, acesta fiind considerat că şi-a ispăşit pedeapsa prin neparticiparea la jocul din Cupa Ligii, competiţie care are caracter oficial.