Orice mamă îşi doreşte să-şi vadă copilul pe culmile consacrării. Este răsplata supremă pentru mamă, incomparabilă cu nimic altceva. Şi, când vezi că există toate premisele ca acest aspect să devină realitate, nu poţi fi decât o mamă fericită. Aşa cum este Simona Gogîrlă, antrenoarea echipei feminine CSM Ploieşti.

Simona a avut parte, ca jucătoare, de satisfacţii imense, cunoscând toate trăirile posibile atât la echipele de club, cât şi la naţionala României. O jucătoare care şi-a scris pagina ei de istorie în handbalul românesc îşi aşteaptă acum fetiţa, pe Alicia, să intre în clubul select al gloriilor acestui sport. Şi nu va trebui să aştepte foarte mult.

Alicia, la doar 10 ani şi jumătate are 1,72 înălţime, poartă adidaşi numărul 41! şi are o doză nelimitată de ambiţie. Alicia este legitimată la HC Torok Râmnicu Vâlcea şi nu există pesoane din lumea handbalului care să nu o laude. Este stângace, are talie, joacă pe postul de inter şi este cea mai bună din echipa ei. Nu asta o interesează, ambiţia ei fiind aceea de a ajunge mai bună decât mama sa. Nu-i va fi greu, dacă va rămâne acelaşi copil ambiţios, dedicat handbalului.

„Este o sufletistă, dispusă să facă orice efort pentru handbal. Are toate şansele să fie o jucătoare mai bună decât mine şi ea chiar la asta se gândeşte în fiecare zi. Este un copil, dar ştie încă de acum ce ar vrea să facă în viaţă. Şi, mai ales, ştie că nu există performanţă fără sacrificii, iar ea este dispusă să le facă”, ne-a spus Simona Gogîrlă.

Dacă Alicia va rămâne concentrată la ceea ce are de făcut în handbal, Simona are toate şansele să fie detronată, iar Alicia să devină cea mai bună Gogîrlă!                                    

Foto: Monitorul de Vrancea