Pe cea mai nouă pistă de alergare din Ploieşti, cea din Parcul Mihai Viteazul, va avea loc pe data de 12 august, Ziua Internaţională a Tineretului, un atractiv concurs de alergare. Acţiunea este organizată de Primăria Ploieşti, cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Atletism. Deşi concursul este dedicat amatorilor, într-o secţiune demonstrativă vor alerga şi sportivii principalelor cluburi sportive din oraş, în frunte cu atleţii campioni naţionali de la CSS Ploieşti, antrenaţi de Robert Munteanu.

Corina Ungureanu, consilierul pe probleme de sport al primarului Iulian Bădescu şi persoana care cheltuieşte cea mai multă energie pentru organizarea unor astfel de evenimente, speră ca, în ciuda condiţiilor meteo, să se înscrie mulţi ploieşteni care vor să facă mişcare în aer liber. Traseul pe care vor alerga concurenţii are 805 metri, primii 10 clasaţi la fiecare categorie (fete şi băieţi) fiind premiaţi. Jurnalul Prahovean este unul dintre partenerii acestei competiţii la care tinerii ploieşteni sunt aşteptaţi să arate că mai ştiu şi că mai pot alerga. În primul rând din plăcerea de a face mişcare. Participanţii au şansa de a demonstra că Ploieştiul nu este un oraş cu tineri sedentari, care fac entorsă dacă fug după tramvai!

Concursul va avea loc luni, 12 august, de la ora 17.00, înscrierile participanţilor începând cu o jumătate de oră înainte de start. Daţi o fugă de Ziua Internaţională a Tineretului!