Ştiam despre Gevaro Nepomuceno că este un fotbalist tehnic, unul care are execuţii de efect. Aşa s-a afirmat la Fortuna Sittard, echipă de la care a venit la Petrolul, alături de Nkoyi.

Nota bună pentru Gevaro este aceea că a marcat un gol superb la prima sa apariţie oficială pentru Petrolul şi într-un moment în care echipa dădea senzaţia că nu poate desface lacătul albanezilor de la Flamurtari.

A profitat din plin de spaţiul ivit în zona centrală, dar şi de pasa de efect a lui Teixeira, pentru a catapulta balonul în vinclul din dreapta porţii apărate de Ilion Lika.

Golul foarte important pentru Petrolul este unul şi foaret important pentru Gevaro. El a profitat de şansa pe care a primit-o de la Răzvan Lucescu ( a intrat pe teren în minutul 46, în locul lui Albin) şi a încercat, şi până la faza golului, să îşi pună amprenta pe jocul echipei. A cerut mereu mingea, a încercat şi a şi reuşit să intre în combinaţii rapide şi a arătat nu doar o abilitate tehnică bună, ci şi o mobilitate lăudabilă pe toată linia de trei din spatele vârfului împins.

Un ultim aspect care trebuie remarcat în privinţa lui Gevaro: când te demarci pe spaţiul liber, în spatele liniei de fundaşi, preiei cu stângul şi tot cu stângul, din voleu, trimiţi mingea în vinclu înseamnă că eşti fotbalist, nu jucător de fotbal.

Un gol precum acela marcat de Nepomuceno, nu îl poţi înscrie din greşeală!

click pe foto pentru a mari imaginea