Echipa de handbal feminin CSM Ploieşti a avut programată astăzi prima şedinţă de pregătire a verii. După ce ieri fetele au efectuat vizita medicală, astăzi a avut loc primul antrenament, la baza Kiru Sport, din Ploieşti.

Antrenamentul a fost condus de Gheoghe Covaciu, noul antrenor al echipei, care astăzi împlineşte 57 de ani!

Nu a fost, însă, o şedinţă clasică de pregătire, pentru că efectivul de jucătoare a fost unul redus. La antrenament au fost doar opt jucătoare:  portarii Gabriela Cristescu şi Alina Ifrim şi jucătoarele de câmp Andreea Dincu, Adriana Vasilescu, Ionela Dinu, Cătălina Preda, Ramona Ştefan şi Loredana Gărăcel.

Alina Vişan a anunţat că pleacă în Spania, având o bursă de un an la facultate, iar Daciana Curtean şi Iryna Shutska sunt aşteptate să se alăture lotului la antrenamentul de mâine.

Alte două jucătoare, Chiricuţă şi Zamfirescu, se află cu echipa României la Campionatul Mondial de Tineret, care are loc în aceste zile în Croaţia.

Vineri, CSM Ploieşti va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată, de opt zile, la Predeal, echipa urmând să fie cazată la hotulul Robinson din staţiunea braşoveană.