Din cantonamentul de la Maribor, Adrian Mutu susţine că Petrolul a ajuns la un nivel ridicat şi nu trebuie să-şi ascundă obiectivele, anunţând că dincolo de un parcurs cât mai lung în Europa League, Cupa României şi Cupa Ligii, lupii îşi doresc cel mai mult câştigarea titlului.

Într-un interviu acordat duminică, pentru site-ul oficial al clubului, pe FCPTV, căpitanul Petrolului a dezvăluit obiectivele galben-albaştrilor în viitorul sezon şi le-a transmis suporterilor să aibă încredere că actuala echipă este capabilă de performanţe remarcabile.

În privinţa noilor veniţi, Mutu este de părere că toţi sunt jucători valoroşi şi nu vor avea probleme de adaptare, mai ales dacă vor înţelege repede că au venit la o formaţie cu pretenţii, care îşi propune să domine Liga I şi să conteze în Europa League.

Legat de viitorul său, atacantul nu exclude varianta de a rămâne la Petrolul încă un an după încheierea actualului contract, iar în caz că va renunţa la cariera de fotbalist i-ar plăcea să continue într-o funcţie de conducere sau, în viitor, chiar pe banca tehnică, convins de atmosfera deosebită creată de fanii ploieşteni.

Sursa: fcpetrolul.ro