Elena Udrea a dat muntele şi marea pe senzaţii tari, de 1 mai. A sărit cu paraşuta.
La aterizare, deputatul PMP le-a povestit jurnaliştilor că a fost tensionată la început, dar apoi s-a „relaxat". Experienţa a meritat  pentru că  a văzut România de sus. Saltul Elenei Udrea a fost urmărit, la televizor, de preşedintele Traian Băsescu.

Elena Udrea a sărit cu paraşuta în cinstea zilei de 1 Mai. „Nu sar doar pentru mine, ci pentru a lansa colecţia de tricouri Mişcarea Populară. Sunt nişte tricouri care emană forţă”, le-a spus Elena Udrea televiziunilor chemate să surprindă evenimentul. Nu este pentru prima dată când Elena Udrea face gesturi care s-o scoată în evidenţă. În trecut, a pus murături sau a dat cu mopul în faţa camerelor de luat vederi sau chiar a croşetat în direct la TV, pentru a arăta cât este de populară.

„A avut curaj”, a privit-o admirativ Traian Băsescu, prezent în studio la B1 şi urmărind aterizarea în direct. "De la câţi metri a sărit? E foarte hotărâtă. Ştiam că ştie să dea cu mopul", i-a făcut preşedintele prezentarea.

La revenirea cu picioarele pe pământ, Elena Udrea a povestit „senzaţiile” de sus. A fost tensionată la început, dar apoi s-a „relaxat” pentru că „l-a simţit pe instructor” în spatele său. A trecut apoi „printr-un nor” şi a văzut România de sus. "E o senzaţie care merită încercată. E suficient să ai puţin curaj. Îmi doream de foarte mult timp", s-a destăinuit în faţa camerelor.

Până la final, Elena Udrea a ieşit în evaluarea prezidenţială din ce în ce mai bine. „Dacă aş compara-o cu Ponta care stătea cu fundul în barcă şi-l trăgeau jandarmii, imaginile vorbesc de la sine despre caracterul diferit al celor doi”, a mai spus Băsescu.