Lovitură de imagine în PNL Ploieşti.

Dorinţa edilului Dobre de a o exclude pe Paula Drăguşin din partid, pe motiv că a votat altfel decât colegii săi consilieri locali în proiectul privind terasele de vară din Ploieşti, a demonstrat că primarul este tot mai singur.

Critica cea mai dură la adresa acţiunilor lui Adrian Dobre, preşedinte al PNL Ploieşti, i-a adus-o fostul său consilier personal medicul Bogdan Nica, într-o postare publică pe reţeaua de socializare Facebook.

Printre cei care au apreciat postarea lui Bogdan Nica se numără foarte mulţi liberali, semn că Adrian Dobre rămâne tot mai singur. Roberta Anastase, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor şi cea care l-a susţinut întotdeauna pe Dobre a apreciat postarea lui Nica, semn că nici ea nu este de acord cu politica pumnului în gură. De altfel, Paula Drăguşin a fost ani de zile şefa de cabinet a Robertei Anastase, fiind cea care a construit organizaţia PDL (acum PNL) din cartierul de Vest al Ploieştiului.

O altă lovitură i-a fost aplicată edilului chiar de Paula Drgăguşin care a demisionat din PNL cu câteva ore înainte de şedinţa în care trebuia să fie executată!.

Surse din lumea politică susţin că în curând liberalii îi vor retrage sprijinul politic lui Adrian Dobre, pe motiv că aduce grave prejudicii de imagine partidului. Prin această mişcare, PNL Prahova doreşte să se asigure că vor reuşi să prindă mai multe mandate de consilieri locali la alegerile din 2020.