Medicul Bogdan Nica, unul dintre cei mai vechi liberali, critică, într-o postare pe Facebook, convocarea unei şedinţe de partid pentru excluderea Paulei Drăguşin din PNL

"Un sumar calcul aritmetic sugerează urmatorul deznodământ : cu cât elimini dintr-o structură mai mulţi oameni de valoare , cu atât valoarea/relevanţa respectivei structuri se diminuează până la dispariţie. Opinia mea este ca din păcate, Organizaţia PNL Ploiesti , cândva o structura puternică si eficientă a pierdut foarte mulţi oameni de valoare din 2016 până in prezent. Nu stau acum să detaliez motivele, altul este sensul prezentei postări. Astazi am fost convocat la o şedinţa a organizaţiei PNL Ploiesti la care nu voi participa. Motivul este simplu : sunt împotriva excluderii doamnei consilier Paula Dragusin, o colega pe care o apreciez si o stimez in mod deosebit. Am fost împotriva excluderii si la alte şedinţe, unde la fel se solicita “pedepsirea” colegilor mei consilieri. Si de asemenea, consider ca o forma democratică de protest este absenta. Si declar cu toata responsabilitatea ca nu mai particip la şedinţe până nu se constata ca statutar, Organizaţia PNL Ploiesti este nefuncţională . Stimaţi colegi, vouă vi se pare ca mai existăm? Ne întâlnim de 2-3 ori pe an, atunci cand are chef onor primarul-preşedinte de organizaţie sa mai dea afară câte un coleg care nu-i convine? Eu personal sunt sătul de astfel de tertipuri. Si sunt dispus sa merg până la capăt indiferent de consecinţe. Vă Invit să reflectaţi.", a scris Bogdan Nica.

Medicul Bogdan Nica este unul dintre cei mai titraţi liberali prahoveni. A fost director al DSP Prahova, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, director al ANPC şi este printre puţinii oameni din PNL Prahova care nu s-au sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă punctul său de vedere a fost diferit de cel al liderilor partidului.