Consiliul Naţional al PNL a adoptat, duminică, o rezoluţie conform căreia toate filialele partidului sunt obligate să aibă pagină de Facebook şi site cu informaţii actualizate şi să promoveze dialogul prin social media.
”Filialele judeţene şi locale ale Partidului Naţional Liberal vor avea: 1. pagină de facebook prin care să fie promovată echipa, separat de cea a preşedintelui acesteia, dar şi campaniile şi poziţiile exprimate de Biroul Executiv al partidului respectiv deciziile conducerii filialei, evenimentele şi acţiunile ce urmează a se desfăşura sau rezultatele celor care au avut loc; 2. pagină de internet unde se vor găsi cu uşurinţă informaţii precum: CV-urile reprezentanţilor partidului în autorităţile judeţene şi locale, dar şi la nivel naţional, câte o adresă de e-mail a fiecăruia şi numerele lor de telefon, programul audienţelor săptămânale. De asemenea – toate poziţiile publice ale partidului”, prevede documentul.
Totodată, pe fiecare pagină de internet ar trebui poziţionat, ”cât mai vizibil, formularul de înscriere pentru orice persoană dornică să se alăture echipei PNL, un formular simplificat şi conectat la baza de date naţională a partidului pentru păstrarea unei evidenţe riguroase”.
Pe pagina de internet a filialei judeţene se vor include, în mod organizat, datele de contact şi informaţiile despre organizaţiile locale.
Filialele PNL vor avea comunicări constante cu presa locală, inclusiv cu cei care folosesc social media. ”Vom comunica, vom intra în dialog, nu ne vom rezuma la afişarea unor informaţii”, se arată în document.
Toate filialele vor avea consultări permanente cu organizaţiile patronale, sindicale, civice şi în general cu orice grup de iniţiativă identificat în plan local: ”Vom organiza noi evenimente şi consultări la care aceştia să participle, dar mai ales vom participa activ la cele organizate de societatea civilă. În cel mai scurt timp, filialele îşi vor evalua şi actualiza contactele grupurile active din comunităţile în care activează, urmând a ne pune la punct, la nivel naţional, o bază de date completă conţinând aceste date de contact”.
Rezoluţia mai stabileşte că vor fi organizate acţiuni de tip uşi deschise la care membrii PNL se vor întâlni direct cu cetăţenii la sediul organizaţiei pentru a-l face cât mai cunoscut în comunitate, cât şi în locuri publice pentru a exprima adaptabilitatea la orice cadru de dialog.
”Reprezentanţii PNL în consiliile locale şi judeţene, dar şi în parlament vor: 1. urmări ca fiecare consiliu local sau judeţean să asigure, în mod real, transparenţa decizională. Dacă majoritatea politică actuală din plan local nu face acest lucru, reprezentanţii noştri vor publica toate informaţiile despre ordinea de zi a şedinţelor de consiliu şi conţinutul proiectelor de hotărâre; 2. determina consiliile locale să facă public, la finalul fiecărei şedinţe, modul în care votează fiecare consilier local. În cazul în care majoritatea politică actuală nu acceptă instituţionalizarea procedurii consemnării şi publicării listei cu votul fiecărui consilier, vom face noi acest lucru pentru că este de un de interes public real pentru cetăţeni”, prevede documentul.
În plus, pentru toate proiectele importante care afectează cetăţenii, grupurile de consilieri PNL vor organiza dezbateri publice cu reprezentanţii societăţii civile, pentru a prelua opiniile acestora şi vor face tot ce este posibil, în cadrul legal care trebuie interpretat în sensul dreptului cetăţenilor de a cunoaşte modul în care sunt adoptate deciziile, pentru ca reprezentanţii societăţii civile să poată participa la şedinţele de consiliu.
Parlamentarii PNL vor face toate demersurile pentru ca un mecanism similar de consultare publică asupra proiectelor de lege să fie instituţionalizat şi la Parlament, dar şi pentru ca reprezentanţii societăţii civile să fie oricând primiţi în comisiile de specialitate, putând să-şi expună punctele de vedere
Atât în plan central, cât şi local, se vor iniţia grupuri de lucru pe teme sectoriale explorându-se inclusiv posibilitatea semnării unor acorduri de parteneriat.
PNL: Toate filialele vor avea pagină de Facebook şi site cu informaţii actualizate şi vor promova dialogul prin social media
11 martie 2018
- citeşte totul despre:
- pnl,
- facebook,
- informatii,
- media,
- internet

Din aceeaşi categorie:
Băsescu, despre posibilul preşedinte PSD: Îl prefer pe Geoană
(14 aprilie 2014)
145 vizualizări
25 de ordonanţe de urgenţă, adoptate de Guvernul Orban într-o şedinţă marathon
(5 februarie 2020)
73 vizualizări
Crin Antonescu: “Ponta a început un joc parşivel”
(12 septembrie 2013)
63 vizualizări
Mircea Cosma se retrage? Cazanciuc se ocupă de europarlamentare în Prahova!
(10 februarie 2014 - Cristina IANCU)
487 vizualizări
Klaus Iohannis, elogiat în presa din Franţa
(17 august 2014)
155 vizualizări
Crin Antonescu nu-l votează pe MRU!
(30 iunie 2015)
67 vizualizări
Dragnea, mesaj de ziua lui Iohannis: Ştiţi ce-i doresc? Exact ce-mi doreşte dumnealui mie
(13 iunie 2016)
37 vizualizări
Ecaterina Andronescu poate candida la europarlamentare
(26 martie 2014)
56 vizualizări
Proiectul legii votului prin corespondenţă a fost ADOPTAT de Senat
(20 octombrie 2015)
153 vizualizări
Dragnea: Dorinţa lui Tăriceanu de a fi un posibil viitor prim-ministru e îndreptăţită, dacă ALDE câştigă alegerile
(21 noiembrie 2016)
300 vizualizări
Blaga: PDL nu va lăsa netaxat niciun atac al lui Băsescu
(2 mai 2014)
236 vizualizări
Mircea Ionescu Quintus, propunere pentru schimbarea Statutului PNL
(26 iunie 2014)
451 vizualizări
S-a stabilit,oficial, ziua în care alegem primarii
(27 ianuarie 2016)
209 vizualizări
Guvernul taie bugetul Preşedinţiei
(28 septembrie 2014)
41 vizualizări
Antonescu:Ponta este prizonierul baronilor, un Năstase în epoca de sfârşit
(8 mai 2014)
236 vizualizări
ACL Prahova reclamă presiunile PSD asupra primarilor
(28 august 2014 - Cristina IANCU)
555 vizualizări
Candidatul copy-paste! Cum construieşte liberalul Adrian Dobre spitale cu poze furate de pe Internet!
(9 mai 2016)
1408 vizualizări
.jpg?width=60&height=60&cropratio=1:1&image=/images/stories/fructe(1).jpg)
Fructele cu cele mai puține calorii. Drept urmare, consumul lor poate reduce

Să începem direct: dacă ai deschis articolul ăsta, probabil vrei să afli cum
Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi?
Bulă: – Mmm… Aşa şi aşa…
– Dar cât înseamnă „aşa şi aşa”?
– Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi.
– Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam 5 ciocolate pe zi.
– Sărat mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare.
– Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam un kil- două de slană pe zi…
– Prăjit mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi
.– Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau!



„Omul cel mai fericit e cel care-i face fericiţi pe cât mai mulţi oameni.” — Denis Diderot
Curs valutar
2 aprilie 2024

EURO = 4.9705 RON


USD = 4.6276 RON


GBP = 5.8148 RON

Top articole