Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat că la PSD în timpul şedinţelor săptămânale ale BPN telefoanele nu merg şi "nu a păţit nimeni nimic". "La PSD, în timpul BPN nu merg telefoanele, pentru ca suntem un birou mare, de peste 30 de oameni. Dacă le sună la toţi... Nu merg nici în şedinţa de Guvern, ştiţi foarte bine", a spus premierul.

Ponta a spus că el personal nu are semnal la telefonul mobil în timpul şedinţei BPN al PSD.

"Şedinţa BPN durează o oră. Oamenii nu vorbesc la telefon în ora aceea şi nu a păţit nimeni nimic", a spus Ponta, potrivit mediafax.ro.

De altfel, la şedinţele BPN al PSD, telefoanele sunt bruiate de când Victor Ponta a devenit preşedintele partidului, astfel că jurnaliştii sunt nevoiti sa iasa din curtea sediului central al partidului, din Soseaua Kiseleff numarul 10, pentru a putea relata de la eveniment.

În aprilie 2010, când PSD era în opozitie, Ponta le spunea jurnaliştilor prezenţi la sediul central al partidului ca sală unde se desfăşoară săptămânal şedinţele BPN este ecranată pentru că "totul apare, totul se publică", el promiţând că va lua, pe viitor, măsuri pentru a nu bruia telefoanele jurnaliştilor.

Întrebat atunci de jurnalişti de ce simt nevoia social-democraţii să ecraneze sala de şedinţe şi să bruieze semnalul telefoanelor mobile în timpul şedintelor, Ponta raspundea: "Nu vedeti în ce lume traim? Totul apare, totul se publică".