Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieştiului, continuă seria întâlnirilor cu ploieştenii. Astăzi, însoţit de consilieri locali şi de directori din Primărie, edilul a mers să discute cu cetăţenii din zona de Nord a oraşului.

De această dată, primarului Ganea i s-au alăturat Fabioara Ionescu,administratorul public al judeţului, şi consilierii judeţeni Ludmila Sfîrloagă, Cătălin Niţă şi Dan Şepşi, care au dorit să afle cum poate di ajutat Ploieştiul de către Consiliul Judeţean Prahova

De altfel, în perioada următoare vor demara mai multe parteneriate între Primăria Ploieşti şi Consiliul Judeţan Prahova. Primul parteneriat a fost deja aprobat, fiind vorba despre amenajarea unei parcări pentru vizitatorii bolnavilor internaţi în Spitalul Judeţean Ploieşti

"Am continuat seria de întâlniri cu cetăţenii. De această dată am mers în zona de Nord a Ploieştiului pentru a afla, direct de la oameni, care sunt problemele lor. Vreau ca planurile mele pentru Ploieşti să coincidă cu nevoile reale ale cetăţenilor.  E simplu să scriu un proiect politic plin de promisiuni, dar sunt interesat de problemele actuale ale oraşului. Toate solicitările oamenilor din zona de Nord sunt pertinente şi deja am solicitat directorilor din Primărie să încerce să le rezolve rapid.

Eu nu vreau să îi dezamăgesc pe aceşti oameni. Sunt ploieştean şi nu doar că mă lovesc de aceleaşi probleme de care se loveşte orice cetăţean, dar şi eu îmi doresc să-mi trăiesc viaţa într-un oraş de care să fiu mândru. Servicii medicale, curăţenie, protecţia cetăţeanului şi un aer respirabil sunt principalele nevoi ale ploieştenilor", a spus Cristian Ganea.