Liberalii ploieşteni au anunţat că vor solicita demisia viceprimarului cu atribuţii de primar, Iulian Teodorescu, acuzându-l pe acesta că a contribuit la lipsa iluminatului festiv de sărbători în municipiul Ploieşti.

„E cam tardiv să mai încerce reluarea licitaţiei organizate de SGU, deoarece trebuie cel puţin 30 de zile pentru o astfel de procedură. PNL Ploieşti, prin consilierii săi locali, este dispus să fie chemat oricând, chiar şi într-o şedinţă noaptea, numai să găsim o rezolvare la această problemă. Este o situaţie fără precedent în ultimii 25 de ani. Şi să nu uităm că dl. Teodorescu nu a fost prezent în Ploieşti nici de Ziua Naţională a României, pentru a se adresa oamenilor, deşi Primăria era considerată organizatorul evenimentului. Pentru aceste lucruri, consilierii PNL cer demisia lui Teodorescu.”, a declarat Gheorghe Sîrbu pentru max-media.ro.

Mai mult, surse din PNL susţin că liberalii au depus deja la Primărie proiectul prin care lui Teodorescu îi sunt retrase atribuţiile de primar interimar, atribuţii pe care le-a primit tot cu ajutorul consilierilor liberali.

Foto: Max-media.ro