Într-o perioadă în care lupta din PNL pentru postul de candidat al partidului la Primăria Ploieşti este foarte strânsă, senatorul Andrei Volosevici primeşte o lovitură sub centură. Parlamentarul liberal este criticat dur chiar de către foştii săi colegi de partid, reprezentanţii PMP Prahova, filială care a fost condusă la un moment dat de Volosevici. Andrei Pavel, secretarul general al PMP Prahova, îi adresează câteva întrebări senatorului Volosevici, punctând inconsecvenţa fostului primar al Ploieştiului. Pavel îşi doreşte ca ploieştenii să nu mai voteze un candidat "străin de ignoranţa şi nesimţirea celui de acum".

Redăm comunicatul PMP Prahova, sperând că Andrei Volosevici va răspunde întrebărilor foştilor colegi de partid.

“Lecţii de ipocrizie predate de domnul senator Volosevici, care se tot arată indignat de salariile directorilor SGU Ploieşti. Nu am decât câteva întrebări să-i adresez: ce salarii aveau subordonaţii domniei sale când ocupa funcţia de primar al Ploieştiului? Cât încasează de la stat pentru că este senator de Ploieşti? Cum a votat în cazul Şova?

Domnule Volosevici, în loc să vă încurcaţi în jocuri politice murdare, poate ne spuneţi ce aţi făcut pentru ploieşteni în cei 3 ani de când îi reprezentaţi în Senatul României!

Sunt convins că la scrutinul următor, românii din Prahova vor alege un candidat străin de ignoranţa şi nesimţirea celui de acum.

Secretar General
Andrei Pavel”