Liberalii aniversează pe 24 mai 140 de ani de la înfiinţarea partidului, iar pe parcursul întregii săptămâni sunt organizate o serie de evenimente.

La Opera Naţională din Bucureşti a avut loc un concert aniversar, la care au participat aproape 1.000 de persoane, între care preşedintele Klaus Iohannis, co-preşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, dar şi preşedintele de onoare Mircea Ionescu Quintus.
 
Pe scena Operei Naţionale au urcat, rând pe rând, foşti şi actuali lideri ai Partidului Naţional Liberal.  Emoţionant pentru toţi cei prezenţi a fost discursul preşedintelui de onoare Mircea Ionescu Quintus, care la cei aproape 99 de ani ai săi, a vorbit despre realizările actuale ale liberalilor. 
Mircea Ionescu Quintus i-a oferit preşedintelui Klaus Iohannis o plachetă aniversară. 
 
Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a anunţat că este ultima oară când se adresează în faţa unei adunări liberale. 
 
Pe 24 mai, se împlinesc 140 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. Pentru a marca această aniversare, PNL organizează o serie de evenimente, sub denumirea "Săptămâna Liberală".
În cadrul acestor evenimente, Alina Gorghiu, preşedintele PNL, şi vicepreşedintele Gheorghe Flutur vor participa, vineri, la o serie de întâlniri cu liberalii prahoveni.
FOTO: EVZ.ro