Poliţistul Cristian Cioacă, condamnat definitiv la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, a fost încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, miercuri seară.

El urmează să stea în carantină timp de 21 de zile, conform procedurilor, urmând să îi fie stabilit regimul de detenţie.
Cristian Cioacă a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa din Piteşti în jurul orei 17.10, fiind scos cu cătuşe la mâini din blocul în care locuieşte. Poliţistul, care avea la el o geantă pe care o ţinea cu mâinile încătuşate, nu a făcut niciun fel de comentariu despre decizia instanţei.
În momentul în care a fost urcat de poliţişti în maşină, el le-a spus jurnaliştilor:”V-am pupat”, fără a face alte declaraţii.
Ulterior, el a fost dus la sediul Poliţiei Argeş, de unde a fost transportat la Penitenciarul Colibaşi.

Poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată de Tribunalul Argeş, de 22 de ani de închisoare