Google şi-a schimbat logo-ul paginii de start pentru a aminti că data de 17 martie are o semnificaţie specială pentru toţi irlandezii: Ziua Sfântului Patrick, sfântul patron al Irlandei şi Islandei. Comunităţile de irlandezi din mai multe ţări marchează această zi prin parade vesele, dominate de culoarea verde.

Parada de Saint Patrick's Day este o tradiţie atât în Irlanda, cât şi în străinătate. După marea foamete din secolul al XIX-lea, cauzată de lipsa cartofilor, un val de migranţi a părăsit Irlanda, iar parada de Saint Patrick's Day a devenit modalitatea acestora de a-şi manifesta identitatea. Pornind de la tradiţie, au început să se organizeze peste tot în lume parade, care au ajuns să îi includă pe toţi cei care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şi în Bucureşti mii de persoane au participat cu steguleţe şi baloane, duminică, la parada Saint Patrick's Day, care a pornit de pe Şoşeaua Kiseleff, din zona Muzeului Ţăranului Român, pe Calea Victoriei şi s-a oprit în Piaţa George Enescu, la eveniment fiind prezenţi oameni de toate vârstele.