Meteorologii anunţă o nouă zi cu temperaturi negative în aproape toată ţara. Cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc, unde, în jurul orei 06.00, se înregistrau -22 de grade Celsius, informează Digi 24.

Şi moldovenii se confruntă cu temperaturile scăzute: la Piatra Neamţ erau, sâmbătă, -17 grade Celsius. La ora 07.00, în Iaşi, temperaturile indicau -14 grade Celsius, iar în Moldova temperaturile au mai urcat uşor faţă de intervalul precedent. Vremea rămâne destul de rece pentru începutul lunii februarieMeteorologii anunţă o nouă zi cu temperaturi negative în aproape toată ţara. Cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc, unde, în jurul orei 06.00, se înregistrau -22 de grade Celsius, informează Digi 24.

Şi moldovenii se confruntă cu temperaturile scăzute: la Piatra Neamţ erau, sâmbătă, -17 grade Celsius. La ora 07.00, în Iaşi, temperaturile indicau -14 grade Celsius, iar în Moldova temperaturile au mai urcat uşor faţă de intervalul precedent. Vremea rămâne destul de rece pentru începutul lunii februarie.n acest sfârşit de săptămână gerul va cuprinde centrul, sudul şi nordul ţării. Izolat sunt aşteptate ninsori slabe.

Mâine, în Transilvania şi Moldova, temperaturile minime vor fi cuprinse între -12 şi -2 grade Celsius. Meteorologii spun că abia de luni vremea se va mai încălzi, când vor reveni şi ninsorile.