Tânărul în vârstă de 16 ani care a provocat accidentul din Craiova în urma căruia o fată de 18 ani a murit a fost reţinut de poliţiştii doljeni pentru 24 de ore. El este fiul unor magistraţi.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, tânărul în vârstă de 16 ani care a provocat accidentul mortal din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind dus în arest. Adolescentul urmează să fie dus în instanţă, miercuri, cu propunere de arestare preventivă.

 

În noaptea de luni spre marţi, adolescentul de 16 ani conducea un autoturism pe strada Viitorului din Craiova, din direcţia Centurii de Nord către Hanul Doctorului, iar la un moment dat maşina s-a răsturnat. În urma accidentului, o fată de 18 ani, aflată în autoturism, a murit, iar şoferul şi alţi doi pasageri au fost răniţi.

 

Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0.49mg/l. El este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru ucidere din culpă.

 

Presa locală a scris că adolescentul este fiul magistraţilor Cecilia şi Dumitru Uncheaşu şi s-a urcat la volanul maşinii tatălui său.

 

 

 

 

Sursa: www.news.ro