Poliţiştii din judeţul Timiş au deschis un dosar penal pentru act sexual cu un minor, după ce o femeie a sesizat că fiul ei, în vârstă de 16 ani, are o relaţie amoroasă cu profesoara lui de limba română

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, în urma plângerii făcute, vineri, de o femeie împotriva profesoarei de limba română a fiului său, pe care o acuză că ar avea o relaţie amoroasă cu adolescentul, a fost deschis un dosar penal pentru act sexual cu un minor.

“Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 36 de ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 16 ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţnii de act sexual cu un minor”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Alexandra Petrovici.

La sfârşitul săptămânii trecute, o mamă a reclamat la Inspectoratul Şcolar Timiş şi la Poliţia Timiş faptul că profesoara de limba română a fiului său ar avea de câteva luni o relaţie amoroasă cu acesta. Adolescentul are 16 ani şi este înscris la Liceul Teoretic “Traian Vuia” din oraşul Făget, în clasa a X-a.

Inspectoratul Şcolar Timiş a sesizat unitatea de învăţământ la care predă profesoara, solicitând să se constituie de urgenţă o comisie de cercetare disciplinară prealabilă care să analizeze faptele prezentate de mama adolescentului.

Profesoara acuzată are 36 de ani şi este căsătorită.