Poliţiştii şi procurorii DIICOT fac percheziţii, marţi, în canalizarea de la Gara de Nord din Capitală, pentru prinderea membrilor unei grupări de traficanţi de droguri, condusă de Florin Hora, cunoscut ca "Bruce Lee", 45 de persoane urmând să fie duse la audieri, potrivit unor surse din Poliţie.

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că Florin Hora, zis "Bruce Lee", cunoscut ca liderul oamenilor străzii din Capitală, a înfiinţat o grupare de trafic de metadonă şi ecstasy, formată exclusiv din persoane fără adăpost, care stau în canalele din zona Gării de Nord.

Ancheta a fost începută în urmă cu aproximativ un an, după ce mai mulţi oameni ai străzii au fost prinşi în flagrant, în timp ce vindeau stupefiante.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au stabilit că membrii grupării conduse de Florin Hora au o situaţie financiară bună, cu toate că locuiesc în canalizarea de la Gara de Nord. Aceştia şi-au amenajat în canal adevărate locuinţe de lux, în care au canapele din piele şi televizoare de ultimă generaţie.

În plus, Hora ar fi acumulat o avere considerabilă, care i-ar fi permis chiar să-şi construiasă o vilă, acesta preferând însă să sta în continuare în canal, pentru a-şi putea coordona oamenii.

Mediafax