Un bărbat a murit carbonizat şi două persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier care s-a produs pe Drumul Naţional 2 B, la iesirea din Buzău spre Brăila. În zonă traficul a fost îngreunat, fiind dirijat de echipaje de poliţişti.

Din primele informaţii furnizate de Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Judeţene Buzău,  trei autovehicule, un camion apartinand unui abator de păsări si două autoturisme, au fost implicate într-un grav accident de circulaţie produs pe DN 2 B, la iesire din Buzău spre Brăila. În urma impactului, o maşină a luat foc. ”Un autoturism care circula pe Şoseaua Brăil, la ieşirea din municipiul Buzău, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism care oprise pentru a efectua un viraj la stânga, a intrat în coliziune cu acesta şi l-a proiectat pe sensul opus, unde a fost tamponat de o autocisternă”, a declarat Mihai Drăghiciu, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău.

O persoană a fost descoperită carbonizată în maşina care a ars. Victima este un bărbat de 30 de ani care se pare că a rămas blocat în autoturismul care a luat foc.

Alte două persoane au fost rănite. Este vorba despre soferul celui de al doilea autoturism implicat si un pieton, surprins în zonă şi lovit de una dintre maşinile scăpate de sub control. Pietonul este lovit la cap.

În zona accidentului, traficul este îngreunat, fiind dirijat de echipaje de poliţişti.