Omul de afaceri Puiu Popoviciu - condamnat definitiv, miercuri, la şapte ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa" - a fost dat în urmărire naţională, în condiţiile în care nu a fost găsit la locuinţa sa, iar joi Poliţia ar urma să ceară instanţei emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia, întrucât există informaţii că omul de afaceri a părăsit ţara, au declarat pentru News.ro surse apropiate anchetei. De asemenea, fotografia şi datele lui Popoviciu au fost publicate de Poliţia Română la rubrica "Persoane urmărite".

Poliţia Română a publicat, miercuri seară, la rubrica "Persoane urmărite", fotografia şi datele omului de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la şapte ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa" şi dat în urmărire naţională, în condiţiile în care nu a fost găsit la adresa din Bucureşti la care a fost căutat de poliţişti.

Pe site-ul Poliţiei Române sunt publicate datele de identitate ale omului de afaceri, în vârstă de 58 de ani, precizându-se că acesta nu are domiciliul în România.

Poliţia Română menţionează că Puiu Popoviciu se sustrage de la executarea pedepsei de 7 ani de închisoare, la care a fost condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată.

De asemenea, Poliţia a transmis, miercuri seară, şi procedura pentru situaţiile în care o persoană condamnată definitiv se sustrage de la executarea pedepsei.