Denisa Raducu cunoscuta si ca “Denisa Manelista” a murit în această dimineaţă. De aproape trei luni, artista lupta cu o maladie necrutatoare la ficat.

Artista a incercat tot ce-i omeneste posibil pentru a se vindeca, dar nimic nu a functionat. Blonda a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de renume din Romania, a optat, la un moment dat, si pentru tratamentele naturiste ale unui “vraci”, insa nimic nu i-a facut bine, dimpotriva, situatia a devenit din ce in ce mai grava.

Starea de sanatate a vedetei de numai 27 de ani a devenit din ce mai precara cu trecerea timpului, iar doctorii au fost tot timpul rezervati in a da verdicte. 

Fata apreciata in lumea muzicii lautaresti, ajunsese sa se hraneasca doar cu ajutorul perfuziilor, slabise ingrozitor si nu se mai deplasa pe propriile picioare, ci doar dusa pe brate de persoane din persoane din familie, care au recunoscut in ultimul moment ca practic nu mai erau multe lucruri de facut din punct de vedere medical.

Grav bolnava, cu ultimele puteri, Denisa Raducu si-a anuntat familia ca isi doreste sa se intoarca acasa, la Stefanesti si nu sa zaca pe un pat de spital.

Vestea proastă a fost anunţată de Minodora pe o reţea de socializare