Poliţiştii din Alba Iulia au percheziţionat locuinţa unui bărbat, bănuit că ar fi trimis din Spania un colet cu droguri a căror valoare depăşeşte 60.000 de euro. Suspectul a fost plasat sub control judiciar, în acelaşi dosar alte două persoane fiind cercetate în stare de arest preventiv. 

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi procurorii DIICOT au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unei persoane din Drobeta Turnu - Severin, bănuită de trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc (cannabis, cocaină şi ecstasy) şi introducerea în ţară de droguri de risc şi mare risc.

În urma percheziţiei, au fost ridicate documente şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Cel în cauză este bănuit că ar fi trimis din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, un colet cu droguri de risc şi mare risc, în valoare de peste 60.000 de euro, pe care ulterior, cu sprijinul unor complici cercetaţi în prezent în stare de arest preventiv, ar fi intenţionat să le comercializeze în România.

Bărbatul, de 29 de ani, a fost condus la sediul DIICOT pentru audieri şi s-a dispus reţinerea sa, pentru 24 de ore. Ulterior, faţă de acesta s-a luat măsura controlului judiciar.