Un microbuz de culoare albă a lovit mai multe persoane în apropierea staţiei London Bridge, mai multe echipaje de poliţie şi salvare venind la faţa locului şi izolând zona, conform BBC. Un al doilea incident a avut loc în Borough Market, iar un al treilea la Vauxhall. Ulterior, s-a dovedit că incidentul de la Vauxhall a fost unul separat, fără legătură cu atacul terorist. Poliţia londoneză a anunţat că şase persoane au fost ucise şi 20 rănite, iar trei bărbaţi suspecţi au fost împuşcaţi mortal. Serviciile de ambulanţă au informat că 30 de răniţi au fost duşi la spital.

Serviciul de ambulanţă din Londra anunţă că numărul răniţilor transportaţi la spital în urma incidentelor in capitala britanică este de 30, în condiţiile în care cifra iniţială, inclusiv cea anunţată de Poliţie, era 20.


De asemenea, mai multe persoane cu răni uşoare au primit îngrijiri la faţa locului.

Peste 80 de medici sunt implicaţi în intervenţie, echipaje ale ambulanţei şi specialişti ai Serviciului de ambulanţă aeriană.

Poliţia londoneză a anunţat că şase persoane au fost ucise şi 20 rănite, în incidentele din capitala Marii Britanii.

Trei bărbaţi suspecţi au fost împuşcaţi mortal, mai anunţă Poliţia metropolitană.

Un ofiţer al Poliţiei rutiere a fost grav rănit.

Conform poliţiei, atacatorii purtau ceea ce păreau a fi veste cu explozibil, dar ulterior s-a dovedit că erau false. De altfel, o fotografie cu un bărbat întins pe jos purtând o astfel de vestă a circulat la scurt timp după incidente.