Un TIR încărcat cu butelii goale a intrat într-o casă de pe marginea DN 17, din judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce iniţial autovehiculul a ieşit de pe şosea şi a rupt un stâlp de electricitate. Pompierii care intervin la faţa locului au evacuat familiile din trei locuinţe, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Accidentul a avut loc în localitatea bistriţeană Şieu Magheruş, după ce un TIR încărcat cu butelii goale a ieşit de pe şosea, a rupt un stâlp de electricitate şi s-a izbit de o casă.

În urma impactului, nu au fost persoane rănite, însă pompierii ajunşi la faţa locului au evacuat preventiv familiile din trei case - cea avariată şi alte două, precizează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

La faţa locului intervin o autospecială de stingere, una de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în prezent traficul rutier este oprit pe DN17 între Bistriţa şi Beclean, în zona producerii accidentului. Poliţiştii estimează că traficul va reveni la normal în câteva zeci de minute.