Cadavrul unui bărbat a fost găsit, marţi seară, într-un taximetru staţionat pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, poliţiştii de la Serviciul Omoruri fiind deja la faţa locului, unde au izolat zona şi prelevează amprente.

Bărbatul al cărui cadavru a fost găsit, marţi seară, într-un taxi, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, nu are urme vizibile de violenţă, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că bărbatului i s-a făcut rău şi s-a aşezat pe scaunul din dreapta să se odihnească, acoperindu-se cu o pătură.


Potrivit unor surse apropiate anchetei, poliţilştii au constatat că bărbatul nu are urme vizibile de violenţă şi că este posibil să se fi simţit rău şi să se fi aşezat pe scaunul din dreapta acoperindu-se cu o pătură.

Totodată, anchetatorii au constatat că telefonul mobil al bărbatului era în maşină, la încărcat.

Cadavrul bărbatului a fost găsit, marţi seară, într-un taximetru staţionat pe strada Săvineşti, din sectorul 4 al Capitalei, iar poliţiştii de la Serviciul Omoruri au izolat zona şi prelevează amprente.

Trupul bărbatului se afla pe locul din dreapta şoferului şi era acoperit cu o pătură. Surse apropiate anchetei au declarat că există suspiciunea că bărbatul a murit cu mai mult timp în urmă, dată fiind starea cadavrului.

Identitatea victimei nu a fost încă stabilită.