Un incendiu violent a cuprins, sâmbătă seara, trei locuinţe din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, flăcările manifestându-se, în principal, la acoperişurile clădirilor. Mai multe echipaje de pompieri intervin la faţa locului şi, din primele informaţii, nu există victime, dar o femeie a făcut atac de panică, fiind transportată la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, sâmbătă seara, că un incendiu violent a cuprins trei locuinţe de pe strada Iuliu Maniu din municipiul Mediaş. Flăcările se manifestă, în principal, la acoperişurile clădirilor, iar la unul dintre imobile este afectată o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi, la a doua locuinţă este afectată o suprafaţă de circa două sute de metri pătraţi, la cea de-a treia gospodărie fiind afectată o suprafaţă de circa 50 de metri pătraţi.

"Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingere”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu. Potrivit acestora, din primele informaţii nu există victime, însă proprietara uneia dintre clădiri a suferit un atac de panică. Femeia, în vârstă de 53 de ani, a primit îngrijiri la faţa locului şi a fost transportată la spital de către echipajul SMURD.