Cei doi paparazzi ai publicaţiei Wow biz care s-au luat la bătaie cu oamenii de pază şi cu jurnaliştii, în faţa Palatului Ghika, acolo unde avea loc petrecerea de nuntă a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, au fost arestaţi preventiv. Decizia, luată de Judecătoria Sectorului 2, nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Cei doi paparazzi reţinuţi după incidentele de lângă Palatul Ghika din Capitală au antecedente penale, unul dintre ei fiind condamnat definitiv pentru încălcarea Legii circulaţiei, iar celălalt primind o amendă administrativă pentru lovire, potrivit Mediafax.

Incidentele au început sâmbătă seară, când trei paparazzi din presa mondenă au intrat într-un conflict, la poarta Palatului Ghika, cu doi stewarzi angajaţi la petrecere.

Unul dintre paparazzi a lovit cu o sticlă în cap un steward. Ulterior, paparazzi s-au arătat deranjaţi de faptul că sunt filmaţi şi i-au atacat pe jurnaliştii veniţi lângă Palatul Ghika. Doi cameramani, de la Pro TV şi Realitatea TV, au fost loviţi de către agresori, la faţa locului sosind,  poliţiştii de la Secţia 7.

În urma incidentelor, la Poliţie au dat declaraţii cei trei paparazzi, operatorii loviţi, care au depus plângeri, opt martori şi doi stewarzi de la petrecerea nunţii lui Tăriceanu.

Conform declaraţiilor unor martori, agresorii ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit Poliţiei, aceştia vor fi cercetaţi şi pentru lovire, dacă operatorii de televiziune vor aduce certificate medico-legale. În urma loviturilor primite, cameramanului de la Realitatea TV s-a ales cu trei dinţi rupţi, iar cel de la Pro TV are vânătăi la nivelul feţei.