Un bărbat din judeţul Călăraşi, cunoscut în lumea interlopă locală ca făcând parte dintr-un grup profilat pe trafic de persoane şi condamnat în urmă cu peste doi ani la 11 ani de detenţie, după ce a determinat mai multe femei, inclusiv minore, să se prostitueze, a fost prins de către poliţişti, find încarcerat la Penitenciarul Slobozia.

Poliţiştii din judeţul Călăraşi l-au prins şi l-au dus în penitenciar, marţi, pe un bărbat din Olteniţa  condamnat la 11 ani de detenţie pentru trafic de persoane, acesta fiind încarcerat în Penitenciarul Slobozia, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi într-o informare dată publicităţii miercuri.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul prins de către autorităţi este un interlop condamnat în decembrie 2014 la 11 ani de închisoare pentru infracţiunea de trafic de persoane, mai multe dintre victimele sale fiind minore.

Alexandru Scorfie a fost condamnat definitiv de către judecătorii Curţii de Apel Bucureşti la 11 ani de închisoare, alături de alţi inculpaţi, trimişi în judecată pentru că au exploatat zeci de femei în Spania. Mai mulţi dintre cei trimişi în judecată în acest dosar au fost condamnaţi în lipsă, ei sustrăgându-se cercetărilor.

Procesul în care Scorfie şi ceilalţi inculpaţi au primit pedepse care totalizează peste o sută de ani de detenţie a durat opt ani.

viewscnt