Primarul din comuna dâmboviţeană Aninoasa, Constantin Maricescu, a fost dus, joi, la audieri la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, după ce la domiciliul acestuia au fost efectuate percheziţii.

Primarul din Aninoasa, Constantin Maricescu, a spus că nu ştie în ce caz se efectuează cercetări şi că nu i s-a adus, până acum, nicio acuzaţie.

''Nu ştiu despre ce este vorba, într-adevăr am fost adus aici, sunt în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa acum. S-au făcut percheziţii la mine la domiciliu. Nu mi s-a adus nicio acuzaţie decât că au avut ordin de percheziţie, ştiu că nu sunt implicat în nimic. Nu ştiu nimic, sunt curios, stau ca pe jar. În actele de percheziţie scrie despre un dosar despre care nu am cunoştinţă, din 2011, furt organizat, cam aşa ceva. Cred că e vorba de persoane care au furat ţevile de la sonde, cred, care nu are nicio legătură cu Aninoasa, nu s-a tras nicio conductă de la mine, nu sunt implicat în nimic'', a declarat, potrivit Agerpres, primarul din Aninoasa, Constantin Maricescu.