Republicanul Donald Trump a sosit vineri după-amiază alături de viitoarea Primă Doamnă la Casa Albă, unde au fost întâmpinaţi de către familia Obama, după ce au participat anterior la slujba religioasă de la Biserica Episcopală St. John. Cele două cupluri au pozat împreună, înainte de a se îndrepta spre recepţia cu ceai pregătită de Barack şi Michelle Obama în Casa Albă.

”Bună, dl. preşedinte-ales! Cum sunteţi? Mă bucur să vă văd şi vă felicit”, i-a spus liderul democrat lui Donald Trump.

De asemenea, soţia miliardarului republican i-a înmânat pe scările Casei Albe o cutie de cadou turcoaz lui Michelle Obama

Barack Obama şi Donald Trump vor servi împreună o cafea sau un ceai, înainte de a se îndrepta spre ceremonia de învestire de la Capitoliu.

La Casa Albă a sosit şi vicepreşedintele Mike Pense, însoţit de soţia Karen. În vreme ce, membrii familiei preşedintelui-ales au folosit o intrare separată pentru a se alătura recepţiei cu ceai organizată de cuplul Obama.

De asemenea, fostul preşedinte republican George W. Bush şi soţia Laura Bush au sosit cu un elicopter guvernamental, care a aterizat chiar în curtea Casei Albe.

Anterior, miliardarul republican a participat alături de soţia sa, îmbrăcată într-o rochie turcoaz, la slujba de la Biserica Episcopală St. Joseph.

Marele absent de la acest eveniment rămâne mezinul familiei, Barron Trump, iar presa americană speculează că acesta nu a părăsit locuinţa din Manhattan.

Donald Trump a ales să poarte obişnuita cravată roşie pentru slujba de la Biserica Episcopală St. John, fiind însoţit de fiica Ivanka Trump şi Jared Kushner - care va deveni consilier de rang înalt la Casa Albă, precum şi de Tiffany Trump.

Melania Trump a purtat o rochie turcoaz, realizată de către Ralph Lauren. În vreme ce, slujba religioasă a fost oficiată de un preot extrem controversat, cunoscut pentru jignirea altor confesiuni, inclusiv a mormonilor.