Zeci de saloane de masaj erotic au fost percheziţionate miercuri dimineaţă, întrucât există suspiciuni că sub paravanul masajului erotic, tinerele ar practica prostituţia. Totodată, mai multe persoane sunt suspectate de evaziune fiscală.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale, însoţiţi de mascaţi, au efectuat miercuri mai multe percheziţii la câteva zeci de saloane de masaj erotic din Capitală.

Un exemplu de astfel de salon de masaj erotic în care s-ar fi practicat şi prostituţia se află într-un bloc de pe Calea 13 Septembrie din Capitală. Oamenii legii au date că fetele care erau angajate la acest salon de masaj întreţineau şi relaţii sexuale cu clienţii. Vecinii din bloc susţin că nu bănuiau ce se întâmplă în spatele uşilor.

În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat documente în vederea verificării. De asemenea, mai mulţi administratori de bloc se află acum la Poliţia Capitalei pentru a explica cu s-au putut înfiinţa astfel de „stabilimente“, fără ca conducerile asociaţiilor de proprietari să nu ştie nimic.