Trei persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate trei autovehicule - două autoturisme şi o autoutilitară care împrăştia material antiderapant. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă este blocată, fiind deviată pe ruta DN3A Lehliu-Gară - Drajna.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, vineri dimineaţă, traficul rutier este oprit pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul Lehliu-Gară - Drajna, la kilometrul 82, din cauza unui accident.

Comisarul-şef Paul Ulieru de la Centrul Infotrafic a declarat pentru News.ro că un autoturism a lovit o autoutilitară care circula pe banda de urgenţă şi împrăştia material antideranpant, având în funcţiune semnalele luminoase. Ulterior, autoturismul respectiv a fost acroşat de o altă maşină.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, Ştefan Ovidiu Tătăranu, a declarat că una dintre persoanele rănite a rămas încarcerată, fiind scoasă din maşină de către pompieri. Aceasta este inconştientă.

În zona producerii accidentului este ceaţă, vizibilitatea fiind de aproximativ 100 de metri. 

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă este blocată, fiind deviată pe ruta DN3A Lehliu-Gară - Drajna.