Salvamontiştii argeşeni au intervenit, duminică dimineaţă, pentru salvarea unui tânăr care a căzut într-o râpă, pe Transfăgărăşan, acesta fiind scos şi predat unui echipaj de la ambulanţă, care l-a transportat la spital

Ion Sanduloiu, şeful Serviciului Salvamont Argeş, a declarat corespondentului MEDIAFAX că tânărul a căzut de pe Transfăgărăşan, la aproximativ 15 kilometri de barajul Vidraru, de pe stradă, într-o râpă, la circa 30 de metri de nivel, înspre apă.

Ştefan Bogdan Dorinel, 22 de ani din localitatea Miceşti - Argeş, a rămas agăţat în câţiva copaci şi a strigat după ajutor. Prietenii săi cu care era la plimbare şi care îl aşteptau să se întoarcă la autoturism l-au auzit strigând după ajutor. Nu au putut să îl scoată şi au sunat la 112. Medicii nu au reuşit să ajungă la tânăr, astfel că au solicitat intervenţia salvamontiştilor.

Bărbatul, dezbrăcat până la brâu şi în stare avansată de ebrietate, a fost scos din prăpastie de salvamontişti, preluat de echipajele medicale şi dus la spitalul din oraşul Curtea de Argeş.