Marţi începe procesul în dosarul prostituatelor de lux. Fosta iubită a fotbalistului Cristi Tănase, Diana Gureşoaie, dă explicaţii în instanţă după ce fost acuzată de proxenetism de procurori, alături alte două fete cercetate în acest caz, informează B1 TV.

Potrivit anchetatorilor, Diana Gureşoaie, Lavinia-Mariana Despina si Mirela-Alexandra Dumitru ar fi trimis vedete TV să se prostitueze pe sume colosale, iar cei care plăteau aceste servicii erau importanţi oameni de afaceri.

Anchetatorii au stabilit cele trei fete cercetate în acest caz luau bani de pe urma afacerii cu alte domnisoare dispuse să ofere servicii sexuale contra cost, potrivit cancan.ro. O noapte de plăcere costa şi 2.000 de euro, iar Diana Gureşoaie este acuzată că racola fete pe care le invita la petreceri în cluburi. Potrivit procurorilor, la aceste petreceri domnişoarele erau invitate de diverşi bărbaţi să-şi petreacă noaptea cu ei.

PUBLICITATE
 

Răsplata era una pe măsură. Una dintre prostituatele de lux ar fi primit in schimbul favorurilor sexuale un apartament in Capitala, iar intermediarele primeau si ele pentru amabilitatea lor pana la 500 de euro.