Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, la o hală de pe Şoseaua Ştefăneşti, în judeţul Ilfov, unde sunt mase plastice şi material lemnos, patru persoane fiind rănite. Flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, pompierii intervenind cu 14 autospeciale de stingere şi o autoscară, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, la locul incendiului au fost trimise 14 autospeciale de stingere, o autoscară, şase ambulanţe SMURD şi un echipaj de la Detasament Special de Salvatori.

Incendiul a cuprins o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, în interiorul halei ard generalizat mase plastice şi  material lemnos. În apropiere se află o altă hală, existând riscul ca flăcările să se extindă şi la aceasta.

Patru persoane sunt rănite, acestea fiind preluate de echipajele SMURD. Răniţii, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 23 şi 37 de ani, au arsuri la faţă şi mâini. Doi dintre răniţi sunt transportaţi la Spitalul Pantelimon şi ceilalţi doi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.