Şase persoane, între care una în stare mai gravă, au fost transportate la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce o bucată de tavan fals dintr-o cameră a unui cămin de bătrâni din municipiul Roman s-a prăbuşit, cel mai probabil din cauza grinzilor vechi, clădirea fiind construită în anul 1850.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Marcel Bucur, a declarat pentru News.ro că incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 3.16.

El a precizat că bucata de tavan fals s-a prăbuşit într-o cameră a unui cămin de bătrâni din municipiul Roman, iar sub dărâmături a fost prinsă o bătrână, care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

De asemenea, alte trei femei din camera respectivă au răni uşoare, iar alte două persoane din încăperea alăturată au suferit atacuri de panică. Toate cele şase persoane au fost transportate la spital.

În camera în care s-a prăbuşit bucata de tavan fals se aflau opt femei.

Potrivit sursei citate, tavanul s-a prăbuşit cel mai probabil din cauza grinzilor vechi care au cedat, în condiţiile în care clădirea în care funcţionează căminul de bătrâni a fost construită în anul 1850.