Un bărbat de 29 de ani, angajat al unei spălătorii din Focşani, a furat un autoturism de lux pe care un client îl lăsase la lustruit şi a plecat cu el, deşi era sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere, provocând un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

Potrivit anchetatorilor, angajatul unei spălătorii din Focşani a furat, joi, un autoturism lăsat de proprietar pentru a fi lustruit. Aflat sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere, tânărul a furat maşina din spălătorie şi a plecat la plimbare, ieşind din Focşani spre localitatea Boloteşti, scrie  MEDIAFAX.

La un moment dat, pe DN 2 D, tânărul a intrat într-o benzinărie, cu intenţia de a alimenta autoturismul de lux, dar la un moment dat a lovit cu maşina mai multe rafturi cu produse din staţia de carburant, ulterior demarând în trombă.

Personalul benzinăriei a anunţat imediat Poliţia din Boloteşti, care a încercat să îl oprească la intrarea în localitate, însă bărbatul a ignorat semnalele oamenilor legii, care au pornit în urmărirea sa.