Locomotiva trenului a fost serios avariată, iar pasagerii aşteaptă alta de la Bistriţa care îi va duce până în gara din Sărăţel, iar mai apoi la destinaţie vor fi duşi cu o locomotivă care va veni de la Dej.

Un bărbat de 64 de ani a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce TIR-ul pe care îl conducea a fost lovit de un tren. Şoferul, un cetăţean turc, a ajuns la spital cu multiple răni. Trenul implicat în accident are o întârziere de câteva ore.

Se pare că şoferul TIR-ului ar fi fost lovit de tren după ce a încercat să treacă peste calea ferată deşi semnalele acustice şi luminoase erau pornite şi anunţau că prin zonă urmează să treacă un tren. Cabina autocamionului, care circula pe direcţia Reghin - Bistriţa, a fost lovită în plin, iar TIR-ul a fost târât pe calea ferată câţiva metri.

Şoferul TIR-ului s-a ales în urma impactului cu mai multe răni la cap şi un traumatism sever la nivelul abdomenului. El a fost preluat de medicii de la SMURD, dus la Policlinică unde i-a fost făcut un tomograf, iar mai apoi transportat la spital.

Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate preţ de câteva zeci de minute.

Poliţiştii şi cei de la CFR caută acum o modalitate de a ridica TIR-ul de pe calea ferată pentru a putea debloca traficul feroviar.