Bărbatul ucis în atacul armat comis miercuri la Universitatea California din Los Angeles care a dus la închiderea timp de două ore a campusului este profesor de inginerie aerospaţială, informează autorităţile, citate de Reuters.

William Klug, în vârstă de 39 de ani, este unul dintre bărbaţii ucişi în atacul de miercuri din clădirea şcolii de inginerie, a informat institutul de medicină legală din Los Angeles.

Poliţia din Los Angeles a precizat miercuri că atacatorul s-a sinucis după ce a împuşcat mortal un alt bărbat, dar nu a furnizat detalii suplimentare asupra incidentului.

Oficialii universităţii au anunţat că orele vor fi reluate şi că toţi studenţii şi personalul facultăţii vor avea la dispoziţie consilieri.

'Inimile noastre sunt grele, acum când plângem moartea tragică a doi oameni în campusul nostru', a precizat într-un comunicat decanul Gene Block.

Klug era profesor de inginerie mecanică şi aerospaţială, potrivit site-ului universităţii. Potrivit Los Angeles Times, William Klug încerca să dezvolte o inimă virtuală generată de computer.

Şeful LAPD, Charlie Beck, a declarat că poliţia a recuperat o hârtie care ar putea fi biletul de adio al unui sinucigaş şi o armă la locul incidentului armat.

UCLA, care are peste 43.000 de studenţi, este una dintre cele mai apreciate universităţi din sistemul de învăţământ superior californian, notează Reuters.