Procurorul general Augustin Lazăr a declarat luni dimineaţa că nu sunt indicii că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi fost filat, deoarece nu era necesară o astfel de măsură.

"Cu privire la procedeele tehnice de supraveghere, se ştie foarte bine că ele nu sunt publice şi faptul că un anumit procedeu tehnic a fost pus în aplicare la un anumit moment dat este făcut public de procurorul de caz atunci când apreciază el, respectiv cam la sfârşitul soluţionării dosarului pentru a nu se impieta asupra mersului anchetei. Nu sunt indicii, vă spun eu că nu sunt indicii că au existat şi nu era necesară o astfel de măsură", a declarat Augustin Lazăr, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor dacă Dan Condrea a fost filat în momentul accidentului.

Dan Condrea a decedat duminică seara, în urma unui accident produs pe un drum din judeţul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

În presă au apărut informaţii că Dan Condrea era supravegheat de SRI sau Direcţia Operaţiuni Speciale, după ce firma Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale.

 

AGERPRES